Організація харчування у закладах освіти

          Харчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання школярів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність.

         Достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою і уважнішою.

 

Наказ УОКМСТ Середино-Будської міської ради “Про організацію та встановлення вартості харчування учнів закладів загальної середньої та навчально-виховних комплексів на 2021 рік”

ВІДГУКИ ПРО ПОСТАЧАЛЬНИКІВ:

ТОВ Сумська продуктова компанія (1)

ТОВ Сумська продуктова компанія (2)

ТОВ Сумська продуктова компанія (3)

ТОВ Сумська продуктова компанія (4)

ТОВ Сумська продуктова компанія (5)

ТОВ Сумська продуктова компанія (6)

ФОП Тарасенко В.С.

ФОП Тарасенко В.С. (2)

ФОП Черепньов В.В.

МОЗ ОПУБЛІКУВАВ ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ НОВОГО ШКІЛЬНОГО МЕНЮ

Наказ МОЗ України від 05.11.2021 № 2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти…»

Наказ МОН від 17.04.2006 № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Наказ МОН від 26.02.2013 № 202/165 «Про затвердження Змін до Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»